Home » Accesorii

Accesorii

Sita grosiera Hurom

Sita grosiera Hurom

Sita grosiera Hurom pentru modelul HH-DBE06

Caracteristici:

Spre exemplu, nu se poate face bulion cu sita fina, chiar si cu modelul HH, insa, cu ajutorul sitei grosiere, rezulta un bulion de calitate foarte buna. Cu ajutorul sitei fine se obtine un suc mai filtrat, sita grosiera se foloseste pentru piureuri, sucuri cu multa pulpa sau smoothies.

Modelul HH are putere de presare mai mare, insa, spre exemplu, daca iti doresti sa faci bulion, chiar daca vei reusi sa storci rosiile gratie puterii mai mari de presare a lui HH, acesta nu va avea calitatea necesara unui bulion. Aceeasi problema si in cazul in care iti doresti sa obtii piureuri.

smoothies

Sita grosiera Hurom2

Sita grosiera Hurom3

5 Review-uri .

 1. Cojocariu Elena says:

  Va rog sa-mi comunicati daca pot sa achizitionez si la ce pret ,de la dv o sita grosiera pentru un Storcator de fructe si legume HUROM Giugiaro H-AE- NBE 19 150W (Burgundy). Daca nu gasesc la Dv. poate stiti unde pot gasi sa-mi comunicati o adresa .
  Multumesc !

  • Hurom says:

   Sita grosiera pentru Hurom nu mai este comercializata de magazinele promovate de noi. Am cautat acest produs si conform rezultatelor din Google, doar un singur magazin o mai comercializeaza – beorganic. Sper sa va ajute raspunsul.

 2. Sorin says:

  Buna ziua.
  Va rog sa-mi spuneti daca se poate achizitiona si la ce pret de la dv, un bol pentru HH Elite HH DBE11. Sau unde pot sa gasesc aceasta componenta.
  Multumesc !

  • Hurom says:

   Buna ziua,
   Nu am vazut pe piata din Romania sa se comercializeze componente separat pentru produsele Hurom. Va recomand sa ii contactati direct pe cei de la hurom.com si sa ii intrebati daca exista asa ceva.

 3. Valentina says:

  Buna ziua
  Ma intereseaza o sita fina pt un storcator Hurom GD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *