Home » Storcatoare Hurom » Storcator de fructe si legume cu melc Hurom HH+, Gri

Storcator de fructe si legume cu melc Hurom HH+, Gri

Storcator de fructe si legume cu melc Hurom HH+, 150W, 43 RPM, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa, GriAcesta este cel mai accesibil storcator Hurom de generatia a 2-a.

Caracteristici:
Ax melcat dublu – Design nou, tehnologie noua, ax melcat cu doua emisfere pentru optimizarea cantitatii si calitatii sucului obtinut. Acum, o rotatie completa a axului melcat inseamna taiere dubla, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabila cu a unui storcator din generatia anterioara. Forma noua face si ca axul melcat sa fie mai usor de curatat.

Ambele site din ULTEM – Spre deosebire de modelele anterioare, HH Plus beneficiaza de doua site din ULTEM (sita grosiera si sita fina), insemnand ca acum, chiar si radacinoasele sau legumele cu o textura mai dura pot fi procesate cu ajutorul sitei grosiere. Mai mult, puteti utiliza sita grosiera pentru a obtine delicioase smoothies, puteti incerca diverse combinatii sau chiar inventa dumneavoastra o combinatie care sa va poarte numele.

Stoarcere ultra-lenta (43 de rotatii pe minut)

Generatia a doua de storcatoare HUROM HH stoarce ultra lent, la 43 de rotatii pe minut, reducand astfel la minim reactiile oxidative. Sucul nu se incalzeste, nu este amestecat cu aerul, sucul obtinut are o textura uniforma, este sanatos, contine tot ce este mai bun in fructele, legumele si frunzele pe care le stoarceti.

Detalii tehnice:
– Tip storcator: Presare la rece
– Putere: 150 W
– Rotatii: 43/pe minut
– Garantie motor: 10 ani
– Accesorii: Sita fina din ultem pentru suc clar, fara nici un pic de pulpa
— 2 vase, unul pentru colectarea sucului si unul pentru colectarea resturilor
— Impingator
— Periuta pentru curatarea sitelor
– Greutate: 5.4 kg
– Dimensiuni: 223 x 159 x 418

Pretul variaza in jurul sumei de: 1.850,00 Lei (TVA inclus)

Pretul poate sa difere in functie de promotiile magazinelor online. Va recomandam sa verificati ofertele magazinelor si sa alegeti oferta cea mai buna.

buton
VN:F [1.9.22_1171]
Rating general al produsului
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *