Home » Storcatoare Hurom » Storcator Hurom Slow Juicer HH Elite HH-DBE11, Gri

Storcator Hurom Slow Juicer HH Elite HH-DBE11, Gri

Hurom HH Elite HH-DBE11Noul HH Elite se prezintă cu o sumedenie de îmbunătățiri dintre care amintim:

Ax melcat dublu – Design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat

Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Generația a doua de storcătoare HUROM HH stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.

Ambele site din ULTEM – Spre deosebire de modelele anterioare, HH Elite beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul site fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.
sita fina din ultem

Clapetă pentru controlul evacuării resturilor – Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc.

bpa freeMaterialele din care este confectionat storcatorul sunt de ultima generatie. Melcul este din Ultem, un material ultrarezistent.Toate materialele care intra in contact cu sucul si cu fructele/legumele sunt BPA FREE, adica nu contin bisphenol A, un compus care se regaseste in majoritatea materialelor din plastic si care dupa unele studii este foarte toxic.

HH_Elite contine

Caracteristici Hurom Slow Juicer HH-DBE11, 0% BPA:

Tip: Fructe si legume
Putere: 150 W
Capacitate: 0.5 L
Functii:
– Senzor de protectie
– Fante de aerisire motor
– Sistem inteligent de curatare
– Tehnologie HUROM SSS
Dimensiuni: 41.8 x 22.3 x 15.9 cm
Greutate: 5.4 Kg
Culoare: Argintiu
Altele:
– 43 rotatii pe minut
– Lungimea cablului: 1.4 m
– Alimentare: 230-240 V
Garantie: 24 luni
Garantie motor: 120 luni

O scurta demonstratie cu Hurom Slow Juicer HH-DBE11 pus la treaba:

Prezentare video cu ce contine pachetul Hurom Slow Juicer HH-DBE11, plus operatia de asamblare si dezasamblare

Acest model nu mai face parte din oferta. > Verifica AICI < la distribuitori ce alte modele sunt disponibile in acest moment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating general al produsului
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

4 Review-uri .

 1. Iulia says:

  Un storcator excelent.

  Pro: Nu face zgomot.
  Se spala usor.
  Nu ocupa mult loc.
  Stoarce foarte bine, sucul este excelent iar resturile complet uscate.
  Poate fi folosit la foarte multe – fructe, legume, nuci, seminte.
  Contra: Nu am.

  Daca nu il vei folosi des, nu stiu daca merita investitia. Pentru cei care isi vor face cate un suc din cind in cind duminica se gasesc si altele mai iaftine (dar nu la fel de bune). Pentru folosire zilnica insa este nepretuit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
 2. negrea vasile says:

  e fantastic

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. negrea vasile says:

  am acest aparat,dar ptr.ca a fost folosit timp de aprox,. 2 ani sita fina e aproape infundata.Intrebare:cum pot face comanda de alte 2 site fine?multumesc

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Dan Iovulescu says:

  Am aparatul de un an si 4 luni si l-am folosit aprope zilnic. A inceput sa se opreasca din rotare, in timp ce merge – din ce in ce mai des. Trebuie sa vorbesc la service, va rog?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *