Home » Storcatoare Hurom » Storcator la rece Hurom Evolution HG-EBE11 150W, Rosu

Storcator la rece Hurom Evolution HG-EBE11 150W, Rosu

Storcator la rece Hurom Evolution HG-EBE11 150W, 43rpm, RosuHurom este inventatorul SLOW SQUEEZING SYSTEM, acesta fiind un sistem inovator de stoarcere lentă prin presare la rece, fără frecarea și încălzirea sucului la viteze mari, fără aerarea sucului ca și în cazul storcătoarelor centrifugale. Se reușește astfel, o stoarcere naturală, se maximizează cantitatea de suc și se păstrează integral vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

Sucul obținut cu ajutorul storcătoarelor HUROM nu conține sedimente, are o textură uniformă, își păstrează gustul și culoarea naturală, este fără îndoială un suc mai sănătos decât cel obținut prin metoda stoarcerii centrifugale clasice.Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc atât din legume și fructe, cât și din frunze, verdețuri, iarbă de grâu (wheatgrass), germeni sau rădăcinoase.

Caracteristici:
1. Ax melcat dublu – design nou, tehnologie nouă, ax melcat cu două emisfere pentru optimizarea cantității și calității sucului obținut. Acum, o rotație completă a axului melcat înseamnă tăiere dublă, astfel, viteza de stoarcere va fi comparabilă cu a unui storcător din generația anterioară. Forma nouă face și ca axul melcat să fie mai ușor de curățat.

2. Sită nouă, tehnologie revoluționară – Noul model de sită oferă o stoarcere perfectă, mai mult suc, este mai durabilă, mai simplu de montat și întreținut. Este fabricată din același material ultra-rezistent ULTEM și oțel inoxidabil.

3. Stoarcere ultra-lentă (43 de rotații pe minut) – Generația a doua de storcătoare HUROM HG stoarce ultra-lent, la 43 de rotații pe minut, reducând astfel, la minim reacțiile oxidative. Sucul nu se încălzește, nu este amestecat cu aerul, sucul obținut are o textură uniformă, este sănătos, conține tot ce este mai bun în fructele, legumele și frunzele pe care le stoarceți.

4. Ambele site din ULTEM – spre deosebire de modelele anterioare, HH EVOlution beneficiază de două site din ULTEM (sită grosieră și sită fină), însemnând că acum, chiar și rădăcinoasele sau legumele cu o textură mai dură pot fi procesate și cu ajutorul sitei fine. Mai mult, puteți utiliza sita grosieră pentru a obține delicioase smoothies, puteți încerca diverse combinații sau chiar inventa dumneavoastră o combinație care să vă poarte numele.

5. Clapetă pentru controlul evacuării resturilor – Noutate absolută, clapeta conferă acestui storcător excepțional și valențe de smoothie-maker, în măsura în care, blocând gura de evacuare a sucului dar și evacuarea resturilor, puteți obțineți smoothies din combinații interesante de fructe proaspete sau congelate, lapte, iaurturi, lapte de soia, migdale, nuci, etc. De asemenea, clapeta oferă posibilitatea controlului umidității resturilor, puteți obține un suc mai filtrat sau unul mai dens în funcție de poziția în care plasați clapeta (Deschis = un suc mai clar, Închis = un suc mai dens). Se poate opta și pentru o poziție intermediară.
hg-ebe11_05

Tehnologia de stoarcere HUROM diferă radical față de cea a storcătoarelor centrifugale. HUROM stoarce cu ajutorul unui ax melcat din ULTEM (un material de 8 ori mai rezistent decât plasticul obișnuit) care taie în prealabil, urmând apoi stoarcerea prin presare între axul melcat și sită, sucul nu este încălzit sau aerat, astfel, este intârziată oxidarea nutrienților și a substanțelor active din fructe, legume și frunze.

Specificații tehnice:

Tensiune de alimentare: 230-240 V
Frecvență: 60 Hz
Consum: 150 W
Rotații pe minut: 43 rpm
Dimensiunea bolului: 500 ml
Lungimea cablului: 1,4 m
Motor: cu inducție, monofazat
Greutate: 5,4 kg
Dimensiuni:
• Lungime: 223 mm
• Lățime: 159 mm
• Înălțime: 418 mm

Durată recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute
Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților

Acest model nu mai face parte din oferta. > Verifica AICI < la distribuitori ce alte modele sunt disponibile in acest moment.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating general al produsului
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *